Wat zoek je?

Visie

Verderwijs draagt vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid en aantoonbare kwaliteit bij aan de brede ontwikkeling van kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar. We zorgen ervoor dat onze leerlingen hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving. Ons aanbod is op maat en overstijgt de doelen van onderwijs.

Wij zijn betrokken bij onze leerlingen. Als professionals werken we intensief samen met ouders en ketenpartners vanuit een gezamenlijke gedrevenheid en een gedeelde pedagogische visie. Wij doen er alles aan dat onze leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen, met plezier naar school komen en trots op zichzelf zijn. Wij zorgen voor optimaal begeleide stages en bereiden hen voor op een toekomst die zij zelf vorm kunnen geven.

 

Missie

‘Zelfvertrouwen maakt het verschil’

Dat geeft Verderwijs in haar onderwijs aan kinderen en jongeren met een specialistische ondersteuningsvraag. Wanneer je de school verlaat, heb je een schat aan ervaringen, kennis en vaardigheden om een eigen plek in de maatschappij in te nemen.