Wat zoek je?

Wij komen altijd graag in contact met gedreven en enthousiaste onderwijsprofessionals die een bijdrage willen leveren aan het onderwijs op onze scholen. Om dit werk te kunnen doen, moet je stevig in je schoenen staan en pedagogisch en didactisch behoorlijk wat in huis hebben.

Als je bij ons komt werken, krijg je er veel voor terug; geweldige leerlingen die veel van jou nodig hebben om zich te ontwikkelen, aantrekkelijke extra’s zoals laptop, telefoon, eindejaarsuitkering, uitdagend en interessant werk, fijne collega’s en volop ontwikkelmogelijkheden.

We hebben mogelijkheden voor leerkrachten voor het SO Noorderlicht en voor het VSO Heuvelrug College, zowel parttime als fulltime.

Ben je geïnteresseerd om als zij-instromer aan de slag te gaan en heb je minimaal een HBO Bachelor diploma en werkervaring in het pedagogisch werkveld, dan kun je ook reageren.

Wil je vrijblijvend kennis komen maken met onze scholen?

Je bent van harte welkom. Neem contact op en je kunt op korte termijn kennismaken met de recruiter en/of één van de collega’s van de scholen.