Wat zoek je?

Vacature
Vind je het een uitdaging om leerlingen werknemersvaardigheden aan te leren die ze nodig hebben op hun arbeidsplek of dagbestedingsplek? Past bewegend leren bij jou? Wil je werken op een Gezonde School? Werken in een school die door de Inspectie de waardering Goed heeft gekregen? Dan is VSO Heuvelrug College de plek voor jou!
Lees meer
Vacature
Vind je het een uitdaging om te werken met leerlingen met een specialistische hulpvraag? Past bewegend leren bij jou? Zie jij het gedrag van leerlingen als een hulpvraag, waarin positief bekrachtigen centraal staat (PBS)? Werken in een school die door de Inspectie is beoordeeld als Goed? Dan is SO Noorderlicht de plek voor jou!
Lees meer
Vacature
Voor Stichting Verderwijs zoeken wij voor onze buitenlocatie De Dijckhof in Driebergen een leerkracht voor 3 dagen per week, die leerlingen les gaat geven. De leerlingen ondervinden ernstige belemmeringen binnen het onderwijs, als gevolg van psychiatrische problematiek, vaak gecombineerd met leer- en gedragsproblematiek. Sommige leerlingen hebben een licht verstandelijke beperking. Leerlingen op De dijckhof krijgen een integraal dagprogramma met een op maat gemaakt plan, dat helemaal wordt afgestemd op de (hulp)vraag en belastbaarheid van de jongere.
Lees meer