Wat zoek je?

Vacature
Vind je het een uitdaging om leerlingen werknemersvaardigheden aan te leren die ze nodig hebben op hun arbeidsplek of dagbestedingsplek? Vind je het leuk om leerlingen te begeleiden bij Interne en Externe Stages? Past bewegend leren bij jou? Wil je werken op een Gezonde School? Werken in een school die door de Inspectie de waardering Goed heeft gekregen? Dan is VSO Heuvelrug College de plek voor jou!
Lees meer
Vacature
Vind je het een uitdaging om leerlingen werknemersvaardigheden aan te leren die ze nodig hebben op hun arbeidsplek of dagbestedingsplek? Past bewegend leren bij jou? Wil je werken op een Gezonde School? Werken in een school die door de Inspectie de waardering Goed heeft gekregen? Dan is VSO Heuvelrug College de plek voor jou!
Lees meer
Vacature
Vind je het een uitdaging om te werken met leerlingen met een specialistische hulpvraag? Past bewegend leren bij jou? Zie jij het gedrag van leerlingen als een hulpvraag, waarin positief bekrachtigen centraal staat (PBS)? Werken in een school die door de Inspectie is beoordeeld als Goed? Dan is SO Noorderlicht de plek voor jou!
Lees meer